Свинско месо на пържоли
Гъби
Топено сирене
Картофи
Масло
Фолио за завиване
Пържолките се начукват и се поставят върху парче фолио. Поръсват се със сол и черен пипер. Върху тях се редят гъбки и топено сирене. Навива се на руло и се завива с фолиото като бонбон.
Картофите са пресни и се нарязват. Редят се в тавичка с месото и малко масло и малко водичка. Пече се на слаб огън и става чудесно и крехко.
Гъби
Топено сирене
Картофи
Масло
Фолио за завиване
Пържолките се начукват и се поставят върху парче фолио. Поръсват се със сол и черен пипер. Върху тях се редят гъбки и топено сирене. Навива се на руло и се завива с фолиото като бонбон.
Картофите са пресни и се нарязват. Редят се в тавичка с месото и малко масло и малко водичка. Пече се на слаб огън и става чудесно и крехко.
Коментари
Публикуване на коментар