Лесни и бързи, дърпани и вити банички за закуска 🙂 Баничките са с два вкуса: със сирене и със сирене и див чесън
Тестото замесих с около 750 гр. брашно, 1 с.л. сол, 1 с.л. оцет, 2 с.л. олио и 450 гр. топла вода. Когато тестото стане меко се разделя на 6 топчета и без да се изчаква се оформят корите. На всяка кора мажа масло, сирене и по желание див чесън. Пекат се на 200 градуса, намазани отгоре с масло.
Тестото замесих с около 750 гр. брашно, 1 с.л. сол, 1 с.л. оцет, 2 с.л. олио и 450 гр. топла вода. Когато тестото стане меко се разделя на 6 топчета и без да се изчаква се оформят корите. На всяка кора мажа масло, сирене и по желание див чесън. Пекат се на 200 градуса, намазани отгоре с масло.
Коментари
Публикуване на коментар